5,000 Likes達成!多謝支持!

個零月前開始呢個Page同Blog希望做個我哋一行八人嘅紀錄同埋俾啲提示後來者,講真自己都無諗過會有咁多人支持,亦好感恩大家嘅意見一路都好正面,再一次多謝大家嘅支持!

廣告

想襯呢個機會做一個小統計,睇緊我哋個Page嘅大家係喺乜階段?等我哋可以之後因應返唔同嘅階段去準備啲分享俾大家。

廣告
廣告

無論你係處於邊個階段都好,希望我哋嘅分享都可以幫到你或者你屋企人喺英國盡快適應落嚟,企穩陣腳,有能力的話可以繼續發揮香港人互助嘅精神,幫後來者或者無我哋咁好彩有能力盡早嚟到英國嘅人。

面對香港種種荒謬至極嘅新常態,無論係走係留都需要無比嘅勇氣,但請大家都要保持住心入面嗰團火,唔好輕易放棄妥協,而家我哋所行嘅路都係透過好多香港優秀嘅年青人犧牲自己去開拓出嚟,前路或晴或陰或者一片迷霧,但香港人一定可以紮紮實實咁一步一步行出自己嘅一片天地,失意沮喪時請抬頭望望四週,你唔難發現會有同你一樣著住黑衫,心中懷住同一信念、同你叫住同一口號、向住同一目標行緊嘅同路人。

共勉之。

廣告

#無反對派嘅立法會

#建制派中嘅反對派

#咪又係一個死太監

#願彥霖梓樂主懷安息

#願主安慰梓樂家人要再一次面對摯親過身嘅經歷

#願真相大白

#LOTR

#BNOVISA

#三代同堂

#闔家去英國

#HumgagoUK

廣告

歡迎轉載或Share,請註明出處,如果覺得有用請Like & Comment,有問題亦歡迎inbox發問,但因為太陽出嚟嘅時間好多時要湊細路兼初到埗都好多嘢要做,如果覆得慢請見諒。

Facebook: https://www.facebook.com/HumgagoUK/

Blog(會多啲延伸分享) : https://humgagouk.com/

Instagram(試業中,太太主場) : https://www.instagram.com/humgagouk/

對「5,000 Likes達成!多謝支持!」的一則回應

Add yours

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s

在WordPress.com寫網誌.

向上 ↑

%d 位部落客按了讚: